MF INDUSTRIAL PRODUCTS
MF Industrial Products

Industriële Toelevering

 

A. Winkelsweg 6, 7255 PN, Hengelo GLD

M. 0031(0)653-171944
T.  0031(0)573-442525
E.  info@mf-industrialproducts.nl

 

BTW: NL 819 978 310.B01
KvK : 08115662

 

Bedrijfsinformatie

YOUR PARTNER IN INDUSTRIAL PRODUCTS

Uw werk in onze handen

Als ketenregisseur neemt MF-Industrial Products u een breed scala aan werkzaamheden uit handen. We onderscheiden de volgende activiteiten.


Projectmanagement

Project- en logistiek management zijn absolute sleutelactiviteiten binnen MF-Industrial Products. Ervaren projectleiders zorgen voor een gedegen werkvoorbereiding en planning. Het totale traject voorafgaand aan uw kernactiviteiten kan uit handen worden genomen, resulterend in een optimale aansluiting op uw bedrijfsproces.

 

Production & Outsourcing
Dankzij een internationaal toeleveringsnetwerk beschikt u over een maximale flexibiliteit in productietechnologie en capaciteit. MF-Industrial Products Global Sourcing-systeem categoriseert een wereldwijd leveranciersnetwerk. Met als doel het realiseren van een “one stop shopping” formule met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Dit zowel voor enkele producten als voor zeer grote aantallen!

 

Engineering
MF-Industrial Products voert in nauw overleg opdrachten voor product-engineering of cost-down engineering uit. Het totale ontwikkelingstraject kan binnen een professionele 3D-omgeving worden uitgevoerd, rekening houdend met de product-maakbaarheid en kosten.

 

Assemblage
Hooggekwalificeerde vakmensen voeren eindmontage van uiteenlopende modules uit. Afhankelijk van de aard van de opdracht worden deze in huis of bij gespecialiseerde partners uitgevoerd. Maximale kwaliteit en minimale doorlooptijd zijn hierin bepalende factoren.
 
Stock Management
MF-Industrial Products biedt u de mogelijkheid om uw producten en onderdelen in ons magazijn op te slaan.
Dit is alleen mogelijk indien u hiervoor een afroeporder heeft geplaatst, met een afgesproken looptijd.
U bepaalt op welk moment u wil beschikken over uw onderdelen. Zo heeft u altijd de garantie dat er ten alle tijde producten bij ons voorradig zijn. Hierdoor blijven uw totale voorraadkosten laag.